Esports 17/01/2016

Golejada amb lesions de Bale i Benzema del Madrid contra l'Sporting (5-1)

Ara
Cristiano, amb el lesionat Gareth Bale

MadridEl Reial Madrid ha golejat l'Sporting per 5-1 en un partit en què dos dels davanters de l'equip de Zidane, Bale i Benzema, s'han lesionat. Al descans, l'equip blanc ja guanyava per 5-0 després d'un inici en què la defensa asturiana no ha ofert resistència. Bale (min 7), Cristiano (min 9), Benzema (min 12), Cristiano (min 18) i de nou Benzema (min 41) han sentenciat abans del descans. Bale, però, s'ha retirat amb problemes al soli, la sisena lesió similar del gal·lès en els darrers mesos.

A la segona part, Isma López ha marcat el 5-1, poc abans de la lesió de Benzema, que ha rebut un cop del seu company James Rodríguez quan buscava marcar. La segona part ha estat més igualada, amb Cristiano Ronaldo donant un cop a Cases sense pilota que no ha vist l'àrbitre del partit.