BARÇA
Esports 14/12/2017

Rakitic: "Hem compensat la baixa de Neymar a través de l'esforç col·lectiu"

El croat ha parlat sobre la sortida del brasiler, en una entrevista a 'Sportske Novosti'

Efe
1 min
Ivan Rakitic, en el partit de diumenge passat contra el Vila-real al Madrigal

BarcelonaEl migcampista del Barça Ivan Rakitic s'ha mostrat satisfet en una entrevista al diari croat 'Sportske Novosti' de la manera com l'equip blaugrana ha suplit la sortida de Neymar en el passat mercat d'estiu: "Hem aconseguit compensar la baixa de Neymar a través de l'esforç col·lectiu, de manera conjunta. Cada partit ens hem esforçat al màxim, i hem anat guanyant". El jugador croat nascut a Suïssa ha reconegut que l'ara jugador del PSG "és un dels millors jugadors del món", però ha volgut matisar que "sovint, els millors jugadors del món no componen el millor equip".

Sobre el pròxim clàssic del 23 de desembre, Rakitic ha fet broma i ha afirmat que "algú tindrà unes festes tristes...". I ha recordat que "es tracta d'un altre gran partit; nosaltres recordem moments molt bonics viscuts a Madrid, i segur que en aquesta ocasió també tindrem opcions d'endur-nos la victòria. Seria una gran manera d'acabar l'any".

Finalment, el croat també ha repassat l'emparellament a la Champions amb el Chelsea. El migcampista ha explicat que afronten l'eliminatòria amb optimisme: "Hi ha diferents emparellaments interessants a la Champions i aquest n'és un. Serà incert, queda molt de temps, encara, i haurem de preparar-nos bé. Anem partit a partit i en cadascun volem triomfar", ha declarat.

stats