BARÇA
Esports 06/03/2015

Rafinha: "Entenc que el Madrid no vulgui cedir l'estadi per la final de Copa"

El migcampista brasiler del Barça ha parlat aquest divendres en roda de premsa, on ha valorat la seva situació dins l'equip, la final de Copa i el partit davant del Rayo

Ara
1 min
Rafinha en roda de premsa

BarcelonaRafinha ha parlat aquest divendres en roda de premsa, després de l'entrenament. El brasiler ha destacat les sevs ganes de contribuir i ajudar l'equip: "és important per mi anar guanyant minuts, com més pugui ajudar l'equip millor", ha explicat Rafinha. A més a més ha assegurat que no tindria problemes en "jugar de lateral, si calgués"

El migcampista també ha valorat la final de Copa i ha assegurat que els agradarà "qualsevol estadi, com més gran millor, però l'important és ser-hi", ha dit Rafinha. A més, entén que no vulguin deixar el Santiago Bernabéu per acollir la final: "Em sembla normal que el Madrid no vulgui cedir l'estadi, som rivals. Suposo que la gent del Barça tampoc voldria si fos a la inversa", ha explicat el jugador.

Pel que fa al partit davant del Rayo, Rafinha espera un Barça en la "versió dels últims partits". A més a més ha parlat sobre la crítica situació del filial a la 2a: "És un moment difícil, però s'ha de confiar en la qualitat que tenen. Poden sortir d'aquesta situació", ha dit el brasiler.

stats