Esports 21/03/2021

Queralt Castellet, medalla de plata a la Copa del Món de 'snowboard'

ARA
1 min
Queralt Castellet, a l'esquerra

BarcelonaLa catalana Queralt Castellet ha aconseguit aquest diumenge la medalla de plata en la segona i última prova de la Copa del Món de halfpipe de surf de neu, disputada a l'estació nord-americana d'Aspen (Colorado), i ha acabat tercera a la general del circuit. Vuit dies després de penjar-se en aquest mateix lloc la medalla de bronze en els Mundials, la rider sabadellenca de 31 anys ha sumat la seva quinzena medalla –quarta de plataforma a la Copa del Món, en què acumula sis victòries.

Castellet ha aconseguit la segona plaça amb els 86,00 punts que va sumar en la seva segona màniga. A la primera ha fet 32,50 i en la tercera, només 18,00. El triomf ha sigut per a la gran favorita, la nord-americana Chloe Kim, que ha aconseguit l'or gràcies al 90,50 amb què ha saldat el seu primer intent. Després va fer 9,50 i 29,75. El podi l'ha completat la japonesa Seine Tomita amb 82,50.

Chloe Kim aconsegueix, a més, la victòria final a la Copa del Món amb ple de 200 punts, ja que a la primera cita, el 23 de gener a Laax (Suïssa), també va aconseguir el triomf. Segona acaba el curt circuit Mitsuki Ono, amb 130 punts, i Queralt Castellet i Sena Tomita acaben empatades en el tercer lloc amb 120.

stats