CICLISME
Esports 03/07/2014

Purito Rodríguez es mostra "il·lusionat" amb la muntanya de l'última setmana

El ciclista de Parets del Vallès ha admès que no està al nivell dels seus rivals, però que tindrà les seves opcions

Efe
1 min
Joaquim 'Purito' Rodríguez, durant la Volta a Catalunya / DAVID RAMOS / GETTY IMAGES

LeesJoaquim 'Purito' Rodríguez (Katusha), tercer classificat del Tour 2013, ha explicat que centra els seus objectius en la 101 edició que es llança de Leeds (Regne Unit) el proper dissabte "a la muntanya de la tercera setmana" als Pirineus, on el català tractarà d'apuntar-se un triomf d'etapa.

"Em falta ritme de competició i el meu objectiu en aquest Tour és la muntanya de l'última setmana. Em fan especial il·lusió els Pirineus", ha assenyalat el ciclista de Parets del Vallès al seu hotel de concentració. El cap de files del Katusha es va fixar el Giro d'Itàlia com a primer objectiu de la temporada, però va perdre les seves opcions per una caiguda i des de llavors no ha competit. Ha assegurat estar "en bones condicions", però ha admès, d'altra banda, que li falta competició "per disputar un Tour de França".

"Els meus rivals veuran amb facilitat que no puc estar al seu nivell, encara que l'última setmana estic convençut que serà bona i llavors intentaré donar la sorpresa", ha assenyalat. Pel que fa als favorits al triomf, Purito no ha volgut "mullar-se": "Caldria analitzar als favorits ara i després de l'etapa de Roubaix, perquè durant aquesta setmana poden passar moltes coses", ha assenyalat.

stats