Futbol - Lliga de Campions
Esports 09/03/2023

El PSG, eliminat: Messi tampoc aconsegueix la Champions lluny del Barça

El Bayern Munic s'imposa de nou als parisencs (2-0), que continuaran sense guanyar la competició que més anhelen

2 min
Messi, eliminat de la Lliga de Campions

El Bayern Munic, botxí del Barça a la fase de grups, s'ha imposat al PSG en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions (2-0). Els bavaresos, que ja havien sortit victoriosos del Parc dels Prínceps (0-1), han sigut millors que el conjunt parisenc, equip que ja van derrotar en la final de la competició fa tres temporades.

Leo Messi continuarà sense poder guanyar la Champions lluny del Barça –l'últim cop que va aixecar el trofeu va ser el 2015– i l'entitat propietat de Qatar, presidida per Nasser Al-Khelaïfi, continuarà una temporada més sense triomfar en la competició que més anhela.

Després d'un primer temps molt igualat, en què els francesos s'haurien pogut avançar en una acció de Vitinha que ha salvat el neerlandès Matthijs de Ligt sota pals, el Bayern ha augmentat la rauxa a partir del descans. El setge alemany ha sigut constant després de passar pel túnel de vestidors, i poc després que li anul·lessin un gol per fora de joc, el camerunès Choupo-Moting ha obert la llauna (61') aprofitant una badada de Marco Verratti.

El PSG –que ha perdut els centrals Marquinhos i Mukiele, tots dos per lesió– ha fet un tímid intent de reacció i ha tingut en dues rematades de cap del veterà de 36 anys Sergio Ramos les millors ocasions per empatar. La primera l'ha resolt de meravella el porter suís Yan Sommer, relleu d'urgència de Manuel Neuer, que al desembre es va lesionar de gravetat esquiant. I la segona ha sortit fora.

Sense Neymar, lesionat al turmell i que no jugarà més aquesta temporada, Messi i Mbappé, tots dos decebedors, no han pogut brillar davant d'un Bayern Munic molt seriós i que estarà entre els vuit millors equips d'Europa. Ja a les acaballes, Serge Gnabry ha marcat, al contraatac, el segon i definitiu gol. El PSG no ha sigut capaç de marcar cap gol en 180 minuts d'eliminatòria.

Els bavaresos no troben a faltar Robert Lewandowski i continuen sent un colós del futbol continental. Pel que fa a Messi, que encara no ha renovat amb el PSG, aquesta nova decepció pot influir en el seu futur.

stats