ESPANYOL
Esports 16/08/2019

Borja Iglesias: "Era feliç a l'Espanyol, però tenia la il·lusió de venir al Betis"

El davanter gallec es mostra satisfet després d'un estiu "intens" per les negociacions entre clubs

Roger Requena
1 min
Borja Iglesias, durant la seva presentació amb el Betis

BarcelonaRebut amb força expectació a la Ciutat Esportiva del Betis, Borja Iglesias ha estat presentat aquest divendres com a nou jugador del conjunt andalús. El davanter ha agraït a l'Espanyol tot el que li ha donat durant la seva etapa com a blanc-i-blau, i s'ha mostrat força satisfet per arribar al lloc "on volia anar". "No menteixen els que diuen que he estat molt feliç a l'Espanyol, hi he après molt i hi he crescut molt. Han sigut dos mesos intensos. Però tenia la il·lusió de venir al Betis, d'afrontar aquest repte i d'ajudar a fer créixer aquest projecte. Estic content que hagi arribat tot a bon port", ha explicat el davanter, que ha confessat que tenia ganes d'anar al Betis des del primer cop que li van trucar.

El Panda ha deixat clar que vol lluitar per ajudar el Betis a entrar "a Europa", i confia mantenir el bon nivell que a mostrat les últimes temporades al Celta B, el Saragossa i l'Espanyol. "Espero aportar a l'equip el que necessiti en cada moment. Tenim un equip molt competitiu i de qualitat, crec que ens ho passarem molt bé", ha apuntat. El gallec, que s'ha mostrat a disposició de Rubi de cara a l'estrena en Lliga d'aquest cap de setmana contra del Valladolid, ha qualificat de "molt familiar" el grup que s'ha trobat al Betis i ha reconegut que el fet de conèixer el cos tècnic, amb qui va coincidir a l'Espanyol, farà l'adaptació "més senzilla". "Vull tornar tot l'afecte que he rebut de l'afició", ha afegit el Panda.

"És un dels dies més feliços de l'estiu. Per fi és aquí el davanter que desitjàvem", li ha dit com a benvinguda el president del Betis, Ángel Haro.

stats