Esports 21/02/2015

El modest Burnley treu un punt del camp del Chelsea (1-1)

Nova derrota d'un Manchester United, en aquest cas al camp del Swansea

Ivanovic i Hazard, celebrant el gol contra el Burnley

BarcelonaEl Burnley, l'equip amb menys pressupost de la Premier, ha empatat 1-1 al camp del Chelsea, el líder de la Premier League. Ivanovic ha fet el gol local, però a la segona part Matic ha vist la vermella i Ben Mee ha empatat als 81 minuts. José Mourinho ha demanat dos penals que no han estat xiulats.

El Chelsea segueix líder, però els rivals s'acosten una mica. L'Arsenal s'ha situat tercer a 12 punts, després de guanyar per 1-2 al camp del Crystal Palace amb gols de Cazorla i Guiroud. En canvi, qui no rutlla és el Manchester United de Van Gaal, derrotat per 2-1 al camp del Swansea malgrat el 0-1 d'Ander Herrera. L'United ocupa la quarta posició, però la perdrà si el Southamtpon derrota el Liverpool demà.