El Polo guanya a l'Atlètic de Terrassa i aixeca la Copa del Rei (1-3)

El Club de Campo s'endú el títol en la categoria femenina

Ara / Efe
Una acció de la final de Copa del Rei entre el Polo i el Terrassa

BarcelonaEl Reial Club de Polo ha conquerit aquest matí la Copa del Rei d'hoquei herba després de batre l'Atlètic Terrassa a la final (1-3) sobre la pista del Club de Campo de Madrid. El conjunt barceloní oblida així la plata de la temporada passada, fent bons els pronòstics de favorits, amb l'etiqueta de líder de la Lliga. Ha decidit el partit en el segon quart, amb dos gols, un primer de Guillem Fortuño i un segon de Marc Reyné després de diferents rebutjos.

L'empat s'ha mantingut al descans, amb l'equip de Carlos García Cuenca manant en el joc. El Polo ha pogut enfonsar els terrassencs a la represa, però Àlex Casasayas i Xavi Lleonart no han estat encertats en les seves arribades. L'Atlètic ha penalitzat les errades amb el seu gol, de la mà de Joan Tarrés després d'una recuperació de pilota.

Xavi Lleonart ha decidit transformar un penal córner després de forçar-lo de la manera més hàbil. La final s'ha acabat amb emoció, amb el Terrassa buscant el gol a la desesperada, exprimint la seva superioritat numèrica per una groga a Roc Oliva. El títol viatja finalment a Barcelona i se suma a les altres 29 Copes del Rei del Polo, que ja en té 30.

El Club de Campo evita el doblet del Polo

El Club de Campo ha aixecat el títol femení contra el Polo, que s'ha quedat a les portes de fer un doblet històric (2-5). Les amfitriones no han deixat marge per la igualtat. Des del primer minut han dominat el ritme des de l'atac fent gols. Les amfitriones han trencat el partit al tercer quart, amb un parcial que ha situat el 2-5 definitiu en el marcador.