Esports 02/06/2018

El Polo i el Júnior buscaran el títol de Lliga

En categoria femenina, el Júnior jugarà contra la Reial Societat

Roger Requena
1 min
El Polo jugarà la final de la lliga 2017-18 a casa

BarcelonaEl Reial Club de Polo i el Júnior es veuran les cares en la final dels 'play-off' de la Divisió d’Honor Masculina d’hoquei herba (15.30 h, Esport3).

Els barcelonins han fet bona la seva condició d’equip local a la ‘final four’ i s’han imposat a les semifinals a l’Atlètic Terrassa (1-0) gràcies a un gol de penal de Borja Llorens al primer quart. El vigent campió ha buscat l’empat a la desesperada, jugant fins i tot amb un jugador-porter. Els vallesans, però, no han aconseguit superar la defensa del Polo i no podran revalidar títol. D’aquesta manera, el Polo optarà a recuperar una Lliga que se li resisteix des del seu últim campionat el 2015.

D'altra banda, el Júnior ha remuntat contra el Club de Campo (3-2). L'equip madrileny ha arribat a tenir un avantatge de 2-0 en el marcador, però els blau-i-negres han reaccionat en els últims minuts de partit, amb gols de Javi García i Nil Escudé. El gol de la victòria l'ha marcat Oriol Salvador en l'últim sospir, per donar al Júnior una final històrica.

En categoria femenina, el Júnior també disputarà la final després de superar al Club de Campo amb un solitari gol (1-0) d’Anna Gil. Les santcugatenques jugaran aquest diumenge (13 h, Esport3) contra la Reial Societat, que s'ha desfet del Polo als penals després d'un 0-0 al temps reglamentari.

stats