FÓRMULA 1
Esports 08/04/2017

La 'pole' torna a ser per a Hamilton

El britànic signa el millor temps en la sessió d'entrenaments classificatoris del Gran Premi de la Xina de Fórmula 1. Vettel i el seu company Bottas completen les primeres posicions

Ara / Efe
1 min
La 'pole' torna a ser per Hamilton

BarcelonaEl britànic Lewis Hamilton (Mercedes) sortirà aquest diumenge des de la 'pole position' al Gran Premi de la Xina, el segon del Mundial de la Fórmula 1, que es disputa al circuit de Xangai, en dominar una setmana més la sessió de classificació. Hamilton ha estat el millor de tota la graella després de signar un temps d'1 min, 32 s i 181 mil·l. sobre els 5.451 m de traçat de la pista asiàtica.

La seva marca s'ha imposat a la de l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari), segon, guanyador fa dues setmanes a Austràlia i que sortirà al costat de tricampió del món. Els finlandesos Valtteri Bottas, de Mercedes, i Kimi Räikkönen, de Ferrari, que han estat tercer i quart, respectivament, començaran la carrera des de la segona fila.

El mexicà Sergio Pérez (Force India) sortirà vuitè, des de la quarta filera, al costat del seu excompany alemany Nico Hülkenberg, setè amb el seu nou Renault. Els espanyols Fernando Alonso (McLaren-Honda) i Carlos Sainz (Toro Rosso) han quedat eliminats en la segona ronda (Q2) de la qualificació. L'asturià ha tancat la sessió d'entrenaments en la tretzena posició i Sainz en l'onzena.

stats