Esports 29/10/2017

La Penya Esportiva visita l’Hèrcules

Ara Balears
1 min
Dani Mori, entrenador de la Penya, en una imatge d’arxiu.

PalmaLa Penya Esportiva de Santa Eulària vol acabar la seva mala ratxa. Els de Dani Mori acumulen set jornades sense conèixer la victòria, en les quals han aconseguit rapinyar tres empats. Els de Santa Eulària, avui, visiten un dels camps amb més història del grup III de la Segona i de tot el futbol de l’Estat, el José Rico Pérez, per enfrontar-se a un clàssic, l’Hèrcules d’Alacant (12 hores). Els eivissencs, després de perdre la setmana passada contra un rival directe per a la permanència, el Peralada, estan obligats a sumar si no volen veure com la distància amb la salvació creix una jornada més.

Per la seva banda, l’Atlètic Balears cercarà donar continuïtat a la victòria que va assolir la setmana passada a Saragossa davant el Peralada (12 hores) a Son Malferit. Els d’Armando de la Morena encara no han aconseguit brindar un triomf als seus aficionats. Una circumstància que no va passar desapercebuda pel tècnic, el qual va destacar l’oportunitat d’encadenar una bona ratxa després de la victòria a Saragossa.

Tot i la nefasta notícia que va suposar per als blanc-i-blaus la lesió de Rodrigo Cuenca -que es perdrà el que queda de temporada-, l’Atlètic recupera Julio Delgado. “Hem passat un mes complicat pel que fa als efectius i volem recuperar el nivell de competitivitat”, va destacar De la Morena.

stats