BÀSQUET
Esports 29/03/2019

La Penya celebra el seu 89è aniversari a l'Olímpic

Els verd-i-negres reben el Cafés Candelas Breogán (18.00 h, Movistar+)

Ara
1 min
Una acció del partit de la primera volta de la Lliga entre Penya i Breogán

BarcelonaLes coses han canviat a l'Olímpic de Badalona. El Divina Seguros Joventut és un dels equips més en forma de la Lliga Endesa, sense presses, amb l'única pressió d'aconseguir el factor pista per a la fase dels 'play-off' pel títol de Lliga. El partit contra el Cafés Candelas Breogán d'aquest dissabte (18.00 h, Movistar+) ajuda a contextualitzar la situació. La crisi institucional i esportiva de la temporada anterior ja queda lluny.

La dimensió del projecte ha evolucionat entre el valor de la pista i els moviments dels despatxos. El club celebrarà dissabte el seu 89è aniversari en un pic global, a les portes de noves inversions i més resultats. "Estem en una bona dinàmica i fent una gran temporada, i si volem conservar la plaça de 'play-off', és molt important que la gent vingui a l’Olímpic i ens ajudi. Serà un gran partit perquè estem jugant bé, serà l’aniversari del club i estrenarem el videomarcador", ha comentat Albert Ventura.

Duran fa de tècnic, perquè ha de fer de tècnic, i mostra el discurs responsable per recuperar el camí de la victòria després de la relliscada contra el València Basket. "El duel contra el Breogán serà molt important per la intensitat i les ganes de victòria que tenim tots. Ells necessiten el triomf i intentaran aconseguir-lo, però espero que nosaltres tinguem més voluntat que ells i que oferim la nostra millor versió”.

stats