Ciclisme / Cinema
Esports 19/01/2013

Paramount i J.J. Abrams preparen una pel·lícula sobre Lance Armstrong

Les dues companyies han adquirit els drets per adaptar a la gran pantalla el llibre 'Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong', de la periodista esportiva de 'The New York Times' Juliet Macur

Efe
2 min
Un espectador segueix l'entrevista de Lance Armstrong amb Oprah Winfrey

Los AngelesL'estudi Paramount i la productora del cineasta J.J. Abrams, Bad Robot (responsable, entre d'altres, de 'Lost' i 'Star Trek'), s'han proposat portar al cinema la controvertida carrera del ciclista Lance Armstrong, segons ha informat en la seva pàgina web 'The Hollywood Reporter' .

Les dues companyies han adquirit els drets per adaptar a la gran pantalla el llibre 'Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong', de la periodista esportiva de 'The New York Times' Juliet Macur, que va seguir de prop la vida de l'esportista des de la seva rehabilitació del càncer fins al seu declivi, passant pels seus set triomfs al Tour de França.

L'obra de Macur veurà la llum el pròxim mes de juny als Estats Units de la mà de l'editorial HarperCollins, que al novembre passat es va assegurar el projecte després d'acordar amb l'autora un pagament per avançat de més de 100.000 dòlars.

Després de moltes acusacions, Armstrong va acabar per admetre aquesta setmana al programa de televisió de la popular presentadora nord-americana Oprah Winfrey que va consumir substàncies dopants per millorar el seu rendiment sobre la bicicleta i aconseguir l'inèdit rècord de set victòries consecutives al Tour de França.

Com a conseqüència, el que va ser considerat el millor ciclista de tots els temps va ser desposseït dels seus triomfs al Tour, així com de la medalla de bronze que va guanyar en els Jocs Olímpics de Sydney 2000.

L'any passat hi havia en marxa dos projectes per explicar la història de Lance Armstrong als cinemes, però no van fructificar, el mateix que la iniciativa per adaptar a la gran pantalla el relat biogràfic de Tyler Hamilton, excompany d'Armstrong i un dels majors implicats en la trama de dopatge.

stats