Bàsquet
Esports 18/07/2022

Pablo Laso: "No tinc cap seqüela i el meu cor està perfecte"

El tècnic basc explica que el Madrid no li ha facilitat els informes mèdics que va utilitzar per acomiadar-lo

3 min
Pablo Laso

BarcelonaDesprés de ser acomiadat pel Reial Madrid, Pablo Laso ha aprofitat la roda de premsa del seu campus per explicar la seva versió dels fets. "Estic prou bé, tal com em veieu vosaltres. Vaig patir un petit infart després del segon partit de semifinals i, gràcies a la rapidesa dels serveis mèdics, vaig ingressar a l'hospital, em van fer un cateterisme i l'endemà em van donar d'alta. No tinc cap seqüela i el meu cor està perfecte. Set dies després ja estava entrenant", ha explicat Laso.

"Ja no soc l'entrenador del Madrid. Després d'onze anys al club, només puc estar agraït. He tingut la sort d'envoltar-me d'un cos tècnic meravellós. Tenir la sort de poder treballar amb amics és un orgull. Estar al Madrid ha sigut un privilegi", ha afegit l'exentrenador del Reial Madrid.

L'entrenador basc no té pressa per tornar a les banquetes. "No estic buscant un equip per entrenar. Vull entrenar, però no entrenaré per entrenar. He d'il·lusionar-me en algun projecte. Espero tenir alguna oportunitat que em transmeti il·lusió", ha dit. Laso ha utilitzat un to conciliador. "Que la meva família s'assabentés a través de la televisió del que m'estava passant, no em va agradar, però no hi dono més voltes. Els informes mèdics són confidencials i no haurien de fer-se públics", ha afegit.

Pablo Laso

El Reial Madrid va comunicar fa unes setmanes a Pablo Laso que la pròxima temporada no seria l’entrenador de l’equip blanc. El tècnic basc encara tenia un any de contracte, però el club s’aferra a uns informes mèdics que desaconsellen la seva continuïtat. El seu substitut serà Chus Mateo, l’entrenador ajudant que ja va ocupar el seu càrrec durant la final contra el Barça. "Si el Madrid estava tan preocupat per mi, hauria agraït que m'haguessin facilitat els informes mèdics. Estic tranquil perquè la gent que m'ha tractat m'ha transmès normalitat. Soc entrenador de bàsquet i estava molt il·lusionat amb la temporada que ve. Si el Madrid decideix prescindir de mi, ho entenc. El que m'entristeix és que Pablo Laso no entrenarà el Reial Madrid la pròxima temporada", ha analitzat Laso.

"Hem rescindit el nostre contracte. Tenia clar que el millor era arribar a un acord. Per sobre de les persones sempre hi ha el club", ha avançat. Laso ha utilitzat unes declaracions de Jaycee Carroll com a argument. "La meva prioritat és la salut. La decisió havia de ser mèdica, meva i de la meva família. El Madrid em va dir que corria massa risc, però no vaig tenir cap oferta formal del club blanc", ha afegit l'exentrenador del Madrid.

"El Madrid va dir que la decisió era per raons mèdiques. La resta són conjectures. Jo tinc la meva opinió. Sempre he tingut la sensació d'haver donat el màxim. L'equip va treballar molt bé i va ser una bona temporada, però el Reial Madrid és el que pren la decisió. Vaig decidir no dirigir els partits de la final perquè vaig pensar que era el millor per a l'equip. No veig coherent que si estava bé per tornar a l'equip no pugui fer-ho ara", ha opinat.

Laso ha parlat del seu substitut. "Si jo no entreno el Madrid, no em preocupo per qui l'entrena. Li desitjo tota la sort del món a Chus Mateo, amb qui he treballat molts anys. Els meus exjugadors em valoren i això és un orgull que m'emociona", ha assegurat.

Torna Sergio Rodríguez

El Reial Madrid ha intentat contraprogramar la roda de premsa de Pablo Laso amb l'anunci del fitxatge de Sergio Rodríguez. Segons el comunicat oficial, el club blanc ha arribat a un acord amb el base canari, de 36 anys, que procedeix de l'EA7 Emporio Armani de Milà i que hi queda vinculat fins al 30 de juny del 2023.

stats