Futbol
Esports 27/04/2021

L’Olympique de Lió tanca una era d'or destituint Jean-Luc Vasseur

i
Laia Bonals
1 min
Sonia Bompastor

BarcelonaArran de l'eliminació als quarts de final de la Champions contra el PSG, l'Olympique de Lió ha decidit rescindir el contracte del seu tècnic, Jean-Luc Vasseur, amb qui l'equip ha tocat el cel amb cinc Champions consecutives.

"Després de l'eliminació de la Lliga de Campions Femenina dels quarts de final, que no es produïa des de la temporada 2014-2015, es van dur a terme diverses reflexions a nivell intern per trobar les palanques necessàries que permetessin a l'equip acabar bé una temporada disputada en un context complicat", s'explica el club francès en el comunicat en què anuncia la destitució de Vasseur.

Al seu lloc, l'equip que ha dominat el futbol femení durant els últims anys tindrà per primer cop a la història una dona com a entrenadora. L'exjugadora Sonia Bompastor serà la nova inquilina de la banqueta del conjunt francès. Bompastor, de 40 anys, va jugar a l'equip lionès i, a més de formar part de la disciplina del PSG i el Montpeller, l'exjugadora també va formar part de l'equip nacional, on entre el 2000 i el 2012 va jugar fins a 156 partits.

stats