Futbol Català
Esports 09/03/2011

L'ultimàtum de Montes resulta efectiu a Olesa

El tècnic va amenaçar amb marxar de l'equip si la plantilla no guanyava dos partits seguits. El resultat: tres victòries consecutives

Redacció
1 min
L'Olesa ha caigut de la zona alta i ocupa la mitja taula

Olesa de MontserratPoques vegades al futbol és l'entrenador qui posa un ultimàtum de resultats (acostuma a ser la directiva qui ho fa sobre els tècnics) i menys vegades encara aquesta amenaça acaba resultant tant efectiva com a Olesa. Després de tretze setmanes sense guanyar, l'entrenador José Antonio Montes va condicionar el fet de seguir a la banqueta del seu equip a obtenir dues victòries seguides contra Olot i Rapitenca. L'Olesa no només va guanyar aquests dos partits sinó que aquest cap de setmana passat va sumar nou de nou en punts contra el Poble Sec, factor que suposa un nou registre per l'entitat.

Des de la temporada 2008/2009 l'equip blanc-i-verd no encadenava tres victòries de forma consecutiva en lliga. Durant aquella temporada l'equip no va aconseguir guanyar quatre partits seguits. La darrera vegada que això va tenir lloc va ser l'any 2008 a Preferent, derrotant consecutivament a Ripollet, Canovelles, Parets i Palau Solità. Diumenge vinent, davant el potent Vic, els de José Antonio Montes tenen davant seu un altre repte.

stats