Esports 29/05/2016

Nolito brilla en el triomf de la selecció espanyola contra Bòsnia (3-1)

R.r.
Nolito celebra un dels gols anotats en l'amistós contra Bòsnia

BarcelonaLa selecció espanyola ha començat amb triomf davant Bòsnia (3-1) els duels de preparació per a l'Eurocopa que començarà el 10 de juny a França. Dos grans gols de l'exblaugrana Nolito i un de Pedro han servit per posar al davant els homes de Vicente del Bosque, que a l'espera dels internacionals de Barça –a excepció de Bartra, l'únic blaugrana disponible–, Sevilla, Atlètic i Madrid, ha optat per donar minuts sobretot a joves debutants com Héctor Bellerín, Marco Asensio o Sergio Asenjo, i altres jugadors poc provats com Bruno Soriano o San José. A la segona part han entrat altres debutants com Diego Llorente, Oyarzabal o Iñaki Williams.

L'amistós ha tingut en el davanter del Celta el principal protagonista, que primer ha dibuixat un xut a l'escaire i després ha sorprès Begovic amb una subtil vaselina. Nolito ha pogut firmar el tercer al minut 25, però aquest cop ha topat amb el porter bosnià. Spahic ha escurçat distàncies a la mitja hora de joc i Pedro ha anotat el tercer al minut 94.