HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 23/03/2019

El Barça s'imposa a la pista del Noia en el partit d'anada dels quarts europeus (3-4)

Al descans, el Noia anava per davant en el marcador

El Barça s'imposa a la pista del Noia al partit d'anada dels quarts europeus (3-4)

BarcelonaEl Barça Lassa és a un pas de la 'final four' europea després de guanyar l’anada dels quarts de final a la pista del Noia Freixenet, duel entre els dos últims equips catalans vius a la competició.

Pablo Álvarez, de falta directa, va fer el 0-1 del Barça, però la reacció de l'equip de Sant Sadurní va ser contundent, amb els gols d’Humberto Mendes i Aragonès abans del descans (2-1). A la segona part, Matías Pascual va ser el líder blaugrana, empatant amb un xut llunyà. Mendes, de nou de falta, va fer el 3-2, però, menys de 40 segons després Pascual, de nou, havia fet el 3-3. El gol del triomf del Barça el va marcar el portuguès Joao Rodriguez.

Domini portuguès

En els altres partits, també s'han imposat els equips visitants. Al duel portuguès, el Benfica ha guanyat per 2-3 a la pista del Oliveirense. El Porto ha golejat per 1-5 a la pista dels italians del Forte dei Marmi i l'Sporting, també del Portugal, ha guanyat per 3-5 a la pista del Waker Lodi italià.