Futbol Català
Esports 09/03/2012

L'entrenador de l'Olot s'imposa un ultimàtum

Nitus Santos creu que l'equip necessita una reacció immediata

Ara
1 min
Nitus Santos

OlotA la part baixa de Tercera Divisió hi ha dos convidats inesperats al principi del campionat: l'Europa i l'Olot. En el cas del conjunt vermell, retornat a la categoria després de molts anys, l'objectiu de mínims era la permanència, però coneixedors que el potencial econòmic de l'entitat i la qualitat i experiència de la seva plantilla podia servir fins i tot per intentar ficar-se dins la promoció d'ascens. Fos o no aquest un objectiu massa alt, tothom donava per fet que l'Olot no patiria. Iniciat el mes de març, l'equip de Nitus Santos és el pitjor del 2012 i té el descens a nomes dos punts.

En declaracions al diari 'El 9 Esportiu', el tècnic afirma que a l'equip "hi ha una preocupació lògica, perquè estem en una situació que no visualitzàvem fa unes setmanes. Ara és el moment on els jugadors han d'estar a l'altura de les circumstàncies, ens ho hem d'agafar com un repte més". Per a Santos, abandonar el vaixell ara mateix no és una possiblitat. El tècnic afirma que no és "d'aquest tipus de persona que, quan les coses van malament, abandona. Tinc molt clar que estem fent el mateix que en la primera volta, però ara no ens surten bé les coses".

Pel que fa a la junta directiva, Santos admet que "m'ha fet confiança. Fa quatre anys que estem junts i ens apreciem molt. Si la cosa va pitjor, ningú m'haurà de venir a dir res, seré jo mateix qui aniré a parlar amb el president per trobar una solució. Si hi ha un ultimàtum serà perquè jo me l'imposo".

stats