FUTBOL
Esports 02/07/2014

Neymar: "No estem aquí per donar espectacle, sinó per guanyar"

El jugador del Barça ha explicat en roda de premsa que el seu objectiu és "guanyar el Mundial", "tant se val com ho aconseguim"

Efe
2 min
Neymar en roda de premsa / EFE

BrasilNeymar ha afirmat que no li interessa donar espectacle al Mundial sinó guanyar els partits i proclamar-se campió el proper dia 13 de juliol: "No vull donar espectacle, és l'últim que busco. No estem aquí per donar espectacle, sinó per vèncer", ha comentat.

"Si guanyem sense anotar gols està bé. Tant se val fer un barret o no fer-lo", ha dit el jugador del Barça en roda de premsa. "L'únic que espero és que el Brasil sigui campió, no importa si faig molts gols, si jugo bé o malament un partit", ha afegit el brasiler, que suma quatre gols en la competició.

Neymar ha afirmat que la clau per guanyar el campionat és "compromís", "córrer fins al final" i aplicar-se en els entrenaments. El dorsal 10 del Brasil també ha considerat que la sort és fruit de l'entrenament dur i ha afirmat que es pren sessions preparatòries com si fossin un partit.

"Quan entrenes molt, tens sort. La sort és fruit de l'entrenament. Si et dediques com si fos un partit, vas bé. El meu pare diu que l'entrenament és un partit i el partit és una guerra. Així m'ho prenc", ha comentat. El jugador de 22 anys ha dit que, per treure's la pressió de guanyar el Mundial a casa, que s'ha imposat el mateix equip, ell prefereix prendre-s'ho en to de broma.

"Nosaltres ens exigim molt perquè volem vèncer. Diem que hem de jugar com contra un amic. Contra un amic no vols perdre perquè es burlen de tu. Així juguem. Jo em vaig dir, no puc perdre contra Xile perquè l'Alexis (Sánchez) es riurà de mi", ha comentat entre rialles. "La pressió i la responsabilitat ens la prenem seriosament. Jo la porto al to de la broma perquè així veig que podem gaudir més del futbol", ha afegit.

stats