FUTBOL
Esports 18/03/2013

Un jugador mallorquí dels New York Red Bulls protagonitza una anècdota amb Tito Vilanova i Henry

Vilanova va assistir a un entrenament de l'equip nord-americà i Rubén Bover va passar pel costat seu i no el va conèixer, segons ha explicat a La Xarxa Ràdio Barcelona

Ara
1 min
Vilanova va assistir a l'entrenament dels New York Red Bulls

BarcelonaEl jugador mallorquí dels New York Red Bulls Rubén Bover va protagonitzar una anècdota durant la visita del tècnic del Barça, Tito Vilanova, en un entrenament del seu equip. "Titi Henry [l'exjugador del Barça que ara juga amb els Red Bulls] estava parlant amb Tito Vilanova i vaig passar pel costat i Titi va cridar 'aquest és madridista'. Ho va fer deliberadament perquè Tito Vilanova i jo parléssim. Vaig passar corrents i no em vaig adonar que qui hi havia al costat seu era el Tito, no m'hi havia fixat. Després em vaig anar a disculpar. Dissabte també era al partit. Espero que es recuperi aviat, que és el més important", ha comentat el jugador a La Xarxa Ràdio Barcelona aquest dilluns.

"Titi em va dir que si algun dia escriu un llibre hi posarà l'anècdota", ha explicat Bover, que ha afegit: "Jo sóc del Madrid des de petit però ara el millor equip que juga a futbol és el Barça, em veig més involucrat en el joc del Barça que amb el del Madrid".

Bover ha apuntat que estaria encantat si conegués "Guardiola". "M'agradaria xerrar de futbol amb ell", ha conclòs.

stats