Barça
Esports 30/06/2022

Nasser al-Khelaifi, president del PSG, boicoteja el Barça-Roma

Segons informa el diari italià 'La Repubblica', el dirigent qatarià ha intercedit per aïllar els clubs de la Superlliga

ARA
1 min
Nasser Al-Khelaifi, president del PSG

BarcelonaLa batalla entre els colossos al futbol europeu continua. El Reial Madrid, el Barça i el Juventus van quedar-se com els darrers bastions a defensar un projecte liderat per Florentino Pérez i que va provocar la ira de la UEFA. Segons publica el diari italià La Repubblica, en aquesta disputa entre grans clubs, el president del PSG, Nasser al-Khelaifi, ha utilitzat la seva influència com a màxim dirigent de l'Associació Europea de Clubs (ECA) per boicotejar el trofeu Joan Gamper, que havia d'enfrontar el Barça amb el Roma el 6 d'agost.

Segons el rotatiu italià, Al-Khelaifi ha pressionat Dan Friedkin, propietari del Roma, perquè anul·lés el seu compromís d'anar a jugar el trofeu amistós contra el conjunt blaugrana. El màxim dirigent del club italià manté una bona relació amb el president qatarià del PSG i, des de fa un any, forma part de la junta directiva de l'ECA, liderada per Al-Khelaifi. Per això, Friedkin ha accedit a les peticions de renunciar al Gamper i posicionar-se al costat del dirigent qatarià en la seva oposició activa contra els clubs que segueixen defensant la Superlliga.

Paral·lelament, el Barça continua estudiant si emprendrà accions legals contra el Roma, que va comunicar oficialment que no assistiria al Gamper per poder preparar millor la seva pretemporada. El club català també s'està movent per aconseguir un rival per al 6 d'agost. El Milan, també italià, és un dels més ben posicionats per enfrontar-se als blaugranes en un partit que servirà per presentar l'equip a l'afició.

stats