TENIS
Esports 26/04/2018

Nadal, Dimitrov i Thiem: el Godó recupera la normalitat

Els favorits no fallen i avancen sense problemes cap als quarts de final

Martí Molina
2 min
Rafa Nadal, al Godó

BarcelonaDesprés d'un dimecres negre al Barcelona Open Banc Sabadell, amb els KO inesperats de Nishikori i Djokovic, la jornada d'aquest dijous ha sigut tranquil·la i sense gaires sorpreses. Els favorits han passat ronda i han avançat amb pas ferm cap als quarts de final, sobretot Nadal i Thiem, que només han necessitat dos sets, mentre que Dimitrov ha hagut de recórrer al tercer set per classificar-se.

No ha fallat Rafa Nadal, especialista al Godó, torneig que ja ha guanyat deu vegades. El seu rival era Guillermo García-López i el manacorí l'ha guanyat per la via ràpida (6-1 i 6-3). Nadal ha exhibit un tenis millor que el del debut, un joc més sòlid, més similar al nivell que havia ofert al Masters 1000 de Montecarlo. D'aquesta manera, el número 1 de l'ATP jugarà els quarts de final contra l'eslovac Martin Klizan, que s'ha desfet de Feliciano López en dos sets (6-1 i 6-4).

A l'altra banda del quadre, tampoc han fallat Dimitrov i Thiem. Tot i que el primer ha hagut de recórrer als tres sets per superar el tunisià Malek Jaziri, número 88 del món. Dimitrov, segon cap de sèrie i 5è al rànquing ATP, ha acabat guanyant el partit al 'tie-break' contra un rival que no ha tirat mai la tovallola (7-5, 3-6 i 7-6). El rival del búlgar als quarts de final serà Pablo Carreño, l'asturià establert a Barcelona, que ha derrotat el francès Adrian Mannarino, també al 'tie-break' (6-2, 4-6 i 7-6).

En canvi, Thiem no ha patit contra l'eslovac Jozef Kovalik, un 'lucky loser' que s'havia plantat fins a tercera ronda jugant només un partit. El belga, tercer cap de sèrie, s'ha imposat (7-6 i 6-2) i ara jugarà els quarts de final contra el grec Stefanos Tsitsipas, el botxí d'Albert Ramos a la jornada d'aquest dijous (6-4 i 7-5).

stats