Futbol Català
Esports 24/01/2011

El Gavà derrota al líder mentre la Muntanyesa es confirma com un seriós aspirant a la promoció

Resum de la jornada / Tercera Divisió: El Premià suma el primer punt de l'era Creixell

àngel Garreta
1 min
La Muntanyesa ja aspira seriosament al play-off

BarcelonaEl Gavà va sumar un important triomf a La Bòbila contra el líder de la categoria, el Llagostera, que encaixa la seva primera derrota després de cinc setmanes sense perdre. Aquesta ensopegada del líder la va aprofitar a la perfecció la Muntanyesa en imposar-se per 0-3 en un derbi polèmic al Nou Sardenya contra l'Europa. L'equip de Nou Barris ha deixat de ser una sorpresa per convertir-se en tota una realitat que aspira a disputar el que seria un històric play-off.

Més lluny d'aquest objectiu es troba el Reus, que va caure a l'Alumnes Obrers contra el Vilanova. El conjunt del Garraf agafa aire a la classificació i es troba ja a un punt de sortir del descens. Li marca el camí un Palamós en hores baixes que va caure derrotat contra un Masnou (1-0 al Maresme) que va aconseguir el primer triomf després de tres derrotes seguides.

Per la seva banda, el Premià de Jaume Creixell va aconseguir el primer punt amb el 'tigre de Sants' a la banqueta. L'equip mariner va tallar la progressió del Cornellà a la taula (1-1) deixant-lo ara un punt fora del play-off. La resta de resultats de la jornada van ser: Espanyol B 4 - Amposta 0; Prat 2 - Vilafranca 1; Terrassa 0 - Manlleu 0; Pobla Mafumet 3 - Castelldefels 2; Balaguer 1 - Ascó 1.

stats