MOTOGP
Esports 21/09/2019

Marc Márquez no té rival a l'Aragó i torna a marcar la 'pole'

El de Cervera disputa aquest diumenge la seva cursa número 200

Nuria García
2 min
Marc Márquez, atenent els fans a MotorLand

BarcelonaMarc Márquez ha aconseguit la 'pole position' del Gran Premi de l'Aragó de MotoGP. El pilot de Cervera, que aquest cap de setmana disputa la seva cursa número 200 des que va debutar el 2008 a Estoril (Portugal) ha tornat a demostrar que el traçat de MotorLand és un dels seus favorits. Així, Márquez ha aconseguit la 'pole' amb un temps d'1:47.009. Darrere d'ell s'han classificat Fabio Quartararo, que ha intentat fins a l'últim segon pispar el millor temps a Márquez però que finalment ha sigut segon, i Maverick Viñales. Ells tres completaran la primera fila de la graella de la cursa de l'Aragó d'aquest diumenge (13 hores, Dazn).

Per darrere, Jack Miller, Aleix Espargaró (cinquè, un gran resultat) i Valentino Rossi sortiran des de la segona. La tercera fila serà per a Crutchlow, Morbidelli i Mir, mentre que la quarta la completaran Dovizioso i Iannone, ja que Pol Espargaró, que s'havia classificat per a la Q2, ha caigut durant els últims entrenaments lliures. Segons ha informat el doctor Charte a Dazn, el pilot de Granollers pateix una fractura completa del radi distal, volarà a Barcelona aviat per saber si cal passar per quiròfan i es perdrà aquesta cursa mínim.

Pel darrere, Rins arrencarà 13è, Rabat 18è i Lorenzo 20è.

Quarta 'pole' de l'any per a Àlex Márquez a Moto2

Àlex Márquez, pilot de Moto2, a MotorLand

Àlex Márquez ha aconseguit aquest dissabte la seva quarta 'pole position' de la temporada (1:52.225) i aquest diumenge (14.30 hores, Dazn) arrencarà des del primer lloc acompanyat d'Augusto Fernández, el guanyador de l'última cursa a Misano, i Brad Binder.

Pel que fa a la resta de pilots de casa, Jorge Navarro arrencarà sisè, seguit de Xavi Vierge, company d'Àlex Márquez, mentre que Iker Lecuona sortirà des de la desena posició.

Canet s'adjudica la 'pole' de Moto3 a l'Aragó

Aron Canet, en acció a MotorLand

Aron Canet ha aconseguit el millor temps en els entrenaments oficials del Gran Premi de l'Aragó, que es disputa aquest cap de setmana al Circuit de MotorLand. El pilot valencià ha signat el millor temps de Moto3 de tot el cap de setmana (1:58.197) i, per tant, aquest diumenge arrencarà primer (11.20 hores, Dazn). Canet, que arribava a la Q2 procedent de la Q1, s'ha superat i ningú ha pogut batre el seu registre.

La primera fila la completaran Ai Ogura i Carlos Tatay, el jove pilot valencià que disputa la Rookies Cup i que corre la seva segona cursa del Mundial després d'haver participat al Gran Premi de Catalunya com a convidat. Alonso López arrencarà aquest diumenge cinquè (segona fila), mentre que Albert Arenas ha acabat 13è, i Masià, 15è.

stats