MOTOGP
Esports 14/07/2013

Marc Márquez guanya a Sachsenring i es situa líder del Mundial de MotoGP

El pilot de Cervera no fa una bona sortida però supera Aleix Espargaró, Valentino Rossi i Stefan Bradl per sumar el segon triomf de la temporada

N.g.
1 min
Marc Márquez ha guanyat la cursa de MotoGP a Sachsenring / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaMarc Márquez sabia que aquest diumenge, a Sachsenring, tenia una oportunitat. I ell no és dels que deixa passar les oportunitats. El pilot de Cervera, sense Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo, era un dels candidats per endur-se el triomf a un circuit en què la majoria de pilots han caigut i han tastat la duresa de l'asfalt alemany.

El català, que sortia primer, no ha fet una bona sortida i s'ha vist superat per Valentino Rossi, Stefan Bradl i Aleix Espargaró. Però Márquez no s'ha posat nerviós i mica en mica ha anat superant tots els seus rivals. Primer Aleix Espargaró, més tard, Valentino Rossi i finalment, Stefan Bradl. Faltaven 25 voltes, però el de Cervera ha decidit marxar sol a la recerca del triomf, el segon de la temporada.

Márquez ha creuat la línia de meta en solitari i, amb els 25 punts que ha sumat a Sachsenring, ha aconseguit situar-se líder del Mundial de MotoGP (avantatja Pedrosa en dos punts). Al podi l'han acompanyat Cal Crutchlow i Valentino Rossi mentre que Aleix Espargaró ha acabat la cursa en la vuitena posició.

stats