BARÇA
Esports 07/04/2014

El Barça necessitarà entre 2 i 3 anys per poder començar la reforma de l'estadi, segons Jordi Moix

El directiu afirma que la prioritat és trobar el patrocinador que posarà el cognom, però que cal fer-ho sense pressa

Ara
1 min
L’ABANS I EL DESPRÉS 
 Moix al costat d’una de les maquetes de l’exposició de l’Espai Barça.

BarcelonaEl directiu del Barça responsable de Patrimoni, Jordi Moix, ha parlat al programa 'El matí de Catalunya Ràdio' sobre el futur de l'estadi i ha afirmat que la directiva crearà ara un grup de treball específic sobre l'evolució que ha de seguir el projecte. El calendari definitiu, però, dependrà de trobar el patrocinador que posarà el cognom a l'estadi. "No és urgent trobar aquest patrocinador. Cal explorar les variables, ja que ens cal una proposta singular". Segons Moix, "tot plegat durarà entre dos i tres anys".

Aquest últim punt està condicionat per la venda del cognom de l'Estadi, un assumpte "molt sensible". Moix ha admès que "no és urgent" tancar aquest factor, que és una "proposta singular". Cal ara "explorar les variables en profunditat", "sense pressa", ja que "és per d'aquí a 2 o 3 anys".

La primera idea és avançar en les converses amb l'Ajuntament i els veïns de les Corts per definir el projecte i aconseguir els permisos. Després s'organitzarà el concurs internacional d'arquitectura i finalment es treballarà l'aspecte de pagar el projecte.

Segons Moix, la participació al referèndum va ser positiva: "37.000 socis és prou significativa i contundent quant a l'interès de la proposta".

stats