Futbol Base
Esports 19/04/2011

Una nova edició del MIC es posa en marxa

El torneig Mediterranean International Cup celebra durant la setmana santa una nova edició consolidat com el torneig més important de base de Catalunya

àngel Garreta
1 min
Cares conegudes han recolzat una nova edició del 'MIC'

BarcelonaL'edició número onze del MIC (Mediterranean International Cup) arriba com és costum amb un contrast d'entitats de renom internacional i una representació del futbol modest català. Equips com el Lloret, Maçanet de la Selva, Sant Ignasi, Parets o Manresa es veuran les cares amb combinats de seleccions de categories formatives com Brasil i Mèxic i altres formacions de base d'equips punters com Barça, Espanyol, Madrid, Inter, Ajax, Liverpool, Manchester United o Bayern.

El torneig es posarà en marxa demà dimecres dia 20 d'abril. La festa d'inauguració es realitzarà en els instants previs del partit de la fase de grups entre el Palamós i la selecció de Brasil en caegoria juvenil. Participaran al MIC més de 200 equips procedents de 40 nacionalitats diferents i que competiran en un total de 19 camps de futbol diferents, destacant com més importants el del propi Palamós, Cassà, Sant Feliu de Guíxols o L'Estartit.

El futbol femení repetirà escenari i format

Després de l'èxit de l'edició de l'any passat, el futbol femení torna a tenir presència al MIC. La competició quedarà concentrada dissabte, durant la diada de Sant Jordi, a la localitat de L'Estartit. En total participaran vuit equips en categoria juvenil/cadet. Aquests són: Euromat L'Estartit, Girona, Mercantil, Lloret, Blanes, Ca l'Aguido, Banyoles i Escola Pia de Barcelona.

stats