Esports 25/03/2018

Més de 600 persones marxen per la igualtat a Palma

El mal temps no ha aturat els participants en la cursa per la igualtat Nordic Walking

Ara Balears
1 min
El fred i la pluja no han detingut les centenars de persones que han participat a la Marxa per la Igualtat Nordic Walking.

PalmaEl mal temps no ha aturat les més de 600 persones que han pres part aquest diumenge en la tercera edició de la Marxa per la Igualtat Nordic Walking Ciutat de Palma.

La marxa s’emmarca dins el programa PalmaDona de l’IME i hi han participat més de 600 persones, tot i que s’havien superat les 1.500 inscripcions per internet. La pluja, moderada i intermitent, no ha aturat els participants en la iniciativa, que han gaudit fent passes per la igualtat per la badia de Palma.

La tinent de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll; el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez; regidors dels grups municipals, patrocinadors, col·laboradors i representants del Comitè de Marxa Nòrdica han donat el sus a la prova a les 11 h d'aquest diumenge. L'activitat ha estat oberta a persones de totes les edats i condicions físiques.

Aquesta marxa té com a objectiu el foment de la pràctica de l’esport especialment per a les dones, l’adhesió al Manifest per la igualtat, la conscienciació social i el fet de participar i gaudir d’una jornada activa i saludable en companyia de família i amics.

La majoria de participants ha conclòs els onze quilòmetres proposats, malgrat que la prova tenia tres distàncies opcionals –3,5 km, 7 km i 11 km– fins al Palma Aquàrium, on ha finalitzat la caminada amb una sessió d’estiraments a càrrec del Comitè de Marxa Nòrdica.

L’EMT ha posat a disposició dels participants el transport gratuït de la línia Palma-Platja de Palma, línies 15 i 25, fins a les 19 h.

stats