Espanyol
Esports 16/09/2013

Mattioni es recupera de les molèsties i treballa amb el grup

L'Espanyol tindrà dimarts un dia de descans i tornarà als entrenaments dimecres al matí a Sant Adrià

Efe
1 min
Jhon Córdoba salta una tanca durant l'entrenament

Sant Adrià del BesòsEl lateral brasiler de l'Espanyol Felipe Mattioni ja s'ha recuperat de la sobrecàrrega a l'adductor de la cama dreta que patia i aquest dilluns al matí s'ha exercitat amb la resta dels seus companys.

El futbolista arrossegava problemes des del Ciutat de Barcelona contra el West Ham anglès, el passat 5 de setembre, i des d'aleshores s'ha entrenat de forma controlada.

El defensa estarà a disposició del tècnic per al pròxim partit de Lliga, dilluns a les 22.00 hores contra l'Athletic de Bilbao.

La resta de futbolistes s'han exercitat amb normalitat a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Els jugadors suplents han fet un entrenament més intens a les ordres de Javier Aguirre, mentre que els titulars a Los Cármenes han treballat a un ritme més suau.

D'una altra banda, la plantilla gaudirà dimarts d'un dia de descans. Dimecres, els jugadors es dividiran en quatre grups i se sotmetran a proves físiques a la Ciutat Esportiva. Aquest cap de setmana l'Espanyol no té partit i el cos tècnic modificarà lleugerament la seva rutina.

stats