Espanyol
Esports 30/12/2013

Mattioni demana permís a l'Espanyol per allargar les seves vacances

El club no ha aclarit si la petició és per motius personals o professionals, però ja es comença a especular amb la seva sortida en el mercat d'hivern

Ara
1 min
Felipe Mattioni, durant un partit amb l'Espanyol / RCDESPANYOL.COM

BarcelonaFelipe Mattioni ha demanat permís a l'Espanyol a través del seu representant i directament al president del club, Joan Collet, per allargar la seva estada al Brasil, on ha viatjat per passar-hi les vacances nadalenques amb la seva família.

El lateral dret era un dels quatre jugadors de l'Espanyol que comptava amb el vistiplau del club per incorporar-se aquest dilluns als entrenaments, juntament amb Héctor Moreno, John Córdoba i Sidnei, però l'ex jugador del Mallorca ha decidit allargar l'estada al seu país natal.

L'entitat blanc-i-blava no ha aclarit si aquesta petició és per una qüestió personal o més aviat professional, tot i que la sol·licitud de Mattioni fa incrementar les especulacions pel que fa a la seva sortida durant el mercat d'hivern.

Per la seva banda, Sidnei ja ha aterrat a Barcelona, tot i que no s'ha entrenat amb la resta de companys, mentre que el davanter colombià Jhon Córdoba sí que s'ha exercitat amb total normalitat.

stats