El Marfil s'acomiada de la seva afició amb un bon empat contra ElPozo (5-5)

Amb aquest resultat el Barça s'acosta a la segona posició de la fase regular

Ara
Eric Martel, del Marfil, en acció

BarcelonaEl Marfil Santa Coloma ha acomiadat la lliga al seu pavelló empatant amb ElPozo Múrcia (5-5). L'equip de Xavier Passarius no jugarà el play-off però encara pot guanyar la Copa del Rei el proper 2 de maig contra l'Inter Movistar a Águilas (Múrcia).

L'equip visitant, víctima dels colomencs a les semifinals de Copa, s'han avançat ràpidament en el marcador en posar-se 0-2 als tres minuts de joc, amb gols de Miguelín i Raúl Campos. La reacció del Marfil ha estat magnífica, amb Adolfo fent el primer amb assistència de Dani Salgado. Precisament Salgado ha fet el 2-2 (45 gols aquesta temporada) i abans del descans, Rafa López ha fet el 3-2.

A la segona part, Éric Martel ha marcat el 4-2 que semblava obrir el camí del triomf, però en dos minuts, els visitants ha empatat amb gols de Juampi i Fernan (26'). Mattheus ha fet el 4-5 (36') però en els darrers segons, entre Sepe i un defensa han marcat el 5-5 definitiu.