FUTBOL
Esports 02/07/2014

Maradona critica la selecció d'Argentina: "Aquest equip és pesat i previsible"

"Hi ha jugadors que sobren en aquest combinat. Som previsibles i patim a tots els partits", ha comentat l'exjugador

Ara
2 min
Diego Armando Marandona.

BarcelonaDiego Maradona ha criticat durament la selecció d'Argentina en el seu programa "De Zurda" de la cadena veneçolana Telesur, després que l'equip de Messi superés Suïssa i es classifiqués per als quarts de final del Mundial del Brasil. L'exastre del futbol ha explicat que se sent "trist i rabiós" després de veure el partit de vuitens de final: "Aquesta Argentina no acaba d'arrencar ja que hi ha jugadors que estan de més en aquest Mundial. Hi ha gent que sobra, i així no es pot jugar en una competició com aquesta", ha comentat en referència a jugadors del combinat de Sabella.

"L'equip no té canvi de ritme ni moviment en la seva davantera. Aquest combinat em sembla molt pesat i previsible. No hem sigut capaços de fabricar cap ocasió de gol durant el primer temps", ha comentat. "Tenim potencial i ara juguem a un quaranta per cent. Aquesta selecció no engrana el joc que vol fer, i és una llàstima. Aquesta Argentina pateix a tots els partits, i la meva no patia", ha afegit amb duresa.

Maradona també ha destacat el paper i el rendiment de Messi i Di Maria: "Tots dos són els únics jugadors que estan evitant que el vaixell s'enfonsi. La resta, a dia d'avui, toquen la pilota i s'amaguen", ha comentat. "El problema és què el 'pibe' –en referència al jugador del Barça– està massa sol", ha afegit.

L'argentí, a més, ha criticat el rendiment de gairebé totes les línies de l'equip de Sabella: "Messi està fent un doble treball perquè Gago no està bé, Higuaín està molt cansat i, a més, els centrals no són capaços de treure amb rapidesa la pilota, i això complica l'inici de la jugada", ha comentat.

stats