Futbol Català
Esports 07/04/2011

Manuel Camino és el nou propietari del Sant Andreu després d'adquirir totes les accions de Gaspart

El club convocarà una assemblea extraordinària per comunicar el nom del nou amo de l'entitat. L'actual president és a dia d'avui mecenes del club de forma només oficiosa, després de signar un document privat de venda aquesta mateixa setmana

àngel Garreta
2 min
Joan Gaspart

BarcelonaLa figura de Joan Gaspart com a històric meneces de la Unió Esportiva Sant Andreu ha arribat al seu punt i final, almenys en l'aspecte burocràtic. L'encara president de l'entitat quadribarrada ha signat aquesta mateixa setmana un document de caràcter privat amb el que queda venut de forma irreversible el seu paquet d'accions al popular empresari andreuenc Manuel Camino, directiu de relacions institucionals i un dels patrocinadors del club.

Les accions de Gaspart -encara a les seves mans de forma temporal- passaran a mans de Camino per la quantitat de 300.000 euros, xifra que equival a l'actual deute de la SAE (Societat Anònima Esportiva) fins a final de la present temporada 2010/2011. El document privat especifica el 30 de juny com data límit de venciment irreversible de la compra de les accions que formen el paquet majoritari del Sant Andreu. L'acord és d'obligat compliment, s'aboni o no la quantitat pactada en finalitzar el termini. És a dir, en totes les variants possibles Joan Gaspart deixarà de ser l'accionista majoritari del club el dia 1 de juliol -cobrades les accions o no- tot i que el dirigent presidirà l'entitat fins a final de temporada, on es durà a terme l'execució del document.

L'encara president convocarà als accionistes a una assemblea informativa prevista pel proper dijous dia 14 a les set de la tarda, on exposarà les seves intencions de venda. En principi serà el segon punt de l'ordre del dia. Hi estiguin d'acord o no amb la venda la resta d'accionistes, el procés no té marxa enrere en tractar-se d'un gruix d'accions de propietat privada. Per tant, Manuel Camino, empresari resident a Sant Andreu de Palomar i propietari de La Giralda de l'Arboç, un dels anunciants de l'estadi Narcís Sala, passarà a ser l'amo del club quan doni inici la pretemporada esportiva.

stats