HOQUEI PATINS
Esports 08/03/2015

El Manlleu conquereix la seva primera Copa de la Reina d'hoquei patins (3-2)

Les noies de Ramon Anglada s'han pres la revenja de la final perduda l'any passat contra el Voltregà amb Yolanda Font com a MVP

Jordi Graell
El Manlleu celebra la seva primera Copa de la Reina / RFEP

BarcelonaEl Manlleu s'ha proclamat per primera vegada campió de la Copa de la Reina d'hoquei patins després de superar per 3-2 el Voltregà en la final disputada al Pavelló Municipal de Lloret. D'aquesta manera, les noies de Ramon Anglada s'han pres la revenja de la final perduda la temporada passada en el mateix escenari i contra el mateix rival, ja que en aquella ocasió el conjunt de Sant Hipòlit es va imposar per 1-3. El guió, a més, semblava repetir-se, ja que com aleshores el Manlleu s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Laia Castro, recollint el refús de la portera del Voltregà Laia Vives a un xut seu a boca de canó. Ràpidament, però, les de David Bou han reaccionat mitjançant una activa Natasha Lee de penal i haurien pogut marxar al descans amb avantatge si Berta Tarrida no hagués topat amb el pal.

A la segona part els dos equips han fet un pas enrere a mesura que passaven els minuts i tot feia pensar que el partit s'abocava a la pròrroga, fins que una penjada a dins l'àrea l'ha definit Anna Casarramona significant el 2-1. El gol ha caigut com un gerro d'aigua freda per les aspiracions del Voltregà, que veia com en una bola morta dins l'àrea Yolanda Font –que seria escollida posteriorment com a MVP– augmentava encara més l'avantatge. Tot i així, el Voltregà no ha abaixat els braços i ha posat emoció amb un gol a l'últim minut d'Anna Romero després d'una bona jugada col·lectiva. L'última esperança per les santhipolenques era la desena falta del Manlleu, però finalment han estat elles qui han comès la desena falta en què Vives ha aconseguit aturar la falta directa corresponent a Font.