PREMIER LEAGUE
Esports 14/09/2014

Di María juga com els àngels i el Manchester United suma el primer triomf (4-0)

L'equip de Van Gaal ha golejat per 4-0 el Queen's Park Rangers el dia que ha debutat Falcao

Di María, celebrant el primer gol del Manchester United

BarcelonaPrimer triomf del Manchester United de Van Gaal. Després d'encadenar decepcions en ser eliminat de la Carling pel Milton Keynes Dons, de Tercera, i sumar 2 punts de 9, l'equip d'Old Trafford ha golejat el QPR per 4-0 amb un gran partit d'Ángel di María. L'exjugador del Madrid, ovacionat quan ha estat substituït, ha fet el primer gol amb una mica de sort, quan la seva falta no l'ha tocada ningú i ha entrat a la porteria de l'equip de Londres.

Amb un 4-4-2 i els nous fitxatges, com Blind, Di María o Rojo, a l'equip, el Manchester United ha fet miques el seu rival abans del descans. Ander Herrera ha fet el 2-0 i Rooney, el tercer. A la segona part, Juan Mata ha marcat el 4-0 i el QPR ha patit per no rebre més gols, ja que Di Maria s'ha fet un fart de generar perill.

Als 67 minuts ha debutat amb la samarreta dels 'red devils' el colombià Falcao.