FUTBOL
Esports 28/04/2019

El Manchester City torna a liderar la Premier League a falta de dues jornades (0-1)

Manchester United i Chelsea empaten a un amb la Champions en joc

Adrià Fernández
Sergio 'Kun' Agüero celebrant el gol de la victòria en el partit del Burnley contra el Manchester City (0-1)

BarcelonaConscients de l'àmplia victòria del Liverpool per 5-0 contra el Huddersfield, el Manchester City ha sortit a totes al camp del Burnley. Un cop eliminat a la Champions League contra el Tottenham, la Premier League s'ha tornat una prioritat per al conjunt de Pep Guardiola. Amb aquesta nova victòria els 'citizen' sumen 92 punts, un més que el Liverpool, quan només queden dues jornades per al final de la competició.

Molt sòlids en defensa, el City no ha cedit cap xut a porta en els 90 minuts de partit. El seu domini ha sigut flagrant, tot i que només ha pogut materialitzar un de 25 xuts, nou dels quals del seu davanter centre: el Kun Agüero. Precisament, l'argentí ha sigut l'encarregat d'obrir la llauna a Turf Moor, amb una mica de suspens. El seu xut l'ha salvat sobre la línia un defensor, però l'ull de falcó ha certificat que la pilota havia traspassat completament la línia de gol.

El Manchester City rebrà el Leicester la pròxima jornada, mentre que el Liverpool visitarà el camp del Newcastle, tres dies després d'anar al Camp Nou per disputar l'anada de les semifinals de la Champions League contra el Barça.

L'altre gran partit de la jornada ha enfrontat a Manchester United i Chelsea, amb les places d'accés a Champions en joc. Els 'red devils' han colpejat primer amb un gol de Mata al minut 11 de partit. Just abans de marxar al descans, De Gea ha estat incapaç de retenir un potent xut llunyà de Rudiger i Alonso ha aprofitat el rebuig per posar l'empat a un a Old Trafford. Amb un segon temps en què cap dels dos equips ha aconseguit crear perill a la porteria rival, el resultat no s'ha mogut des del descans: 1-1.

Amb aquest empat, el Chelsea continua quart classificat amb 68 punts, tres més que el United que és sisè amb 65. Els 'blues' rebran al Watford a la propera jornada, mentre que el United visitarà el camp del cuer: el Huddersfield.