LLIGA BBVA
Esports 04/02/2015

Madrid-Sevilla: partit pendent en clau de campionat

Els dos conjunts s'enfronten aquest dimecres (20.45h / Gol T i Canal+ Liga) al Bernabéu en un partit carregat d'importància per la classificació

Ferran Mitjà
2 min
Els jugadors del Madrid en l'entrenament previ al partit contra el Sevilla

BarcelonaEl Madrid afronta un partit en clau de campionat davant del Sevilla aquest dimecres (20.45h / C+ Liga i Gol TV), encara sense Cristiano Ronaldo. L'enfrontament, de la 16a jornada, s'havia ajornat perquè el conjunt blanc havia de disputar el Mundial de clubs de la FIFA. És un partit important per ambdós conjunts: l'equip de Carlo Ancelotti pot allunyar-se a 4 punts del Barça al capdavant de la classificació i el Sevilla té l'oportunitat de reafirmar la quarta posició després que el seu principal perseguidor, el València, caigués dilluns al vespre a Màlaga.

Una victòria blanca suposaria una injecció de moral per als del Bernabéu abans de visitar el Calderón. És una setmana important per als de 'Chamartín', ja que podrien corroborar el seu liderat a la Lliga. De totes maneres, reben la visita d'un dels equips més regulars de la competició. El Sevilla d'Unai Emery, tot i haver caigut a la Copa del Rei contra l'Espanyol, està quallant una magnifica temporada (4t amb 42 punts i 13 victòries).

Amb la baixa de Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ha de ser el far del Madrid, però ha estat discutit en les últimes jornades pel seu baix rendiment. Ancelotti ha volgut defensar el gal·lès en roda de premsa: "Bale està fent el màxim per ajudar l'equip. L'any passat ho va fer molt bé marcant en tres finals, va fer una temporada magnifica, com ara", ha dit l'italià.

A part, el tècnic ha deixat entreveure que podria realitzar algun canvi respecte als últims compromisos del conjunt blanc. Tot i les absències de Cristiano Ronaldo i Pepe, el partit comptarà amb tots els al·licients propis, ja que els dos entrenadors poden utilitzar la resta de futbolistes disponibles.

stats