FUTBOL
Esports 20/02/2015

L'Ajuntament de Madrid no recorrerà la sentència que anul·la l'ampliació del Bernabéu

Tot i anunciar que no recorrerà la sentència, l'Ajuntament de la capital espanyola ha anunciat que buscarà solucions per aconseguir l'ampliació de l'estadi

Efe
1 min
El nou Santiago Bernabéu / REIAL MADRID

MadridLa delegada d'Urbanisme de l'Ajuntament de Madrid, Paz González, ha avançat aquest divendres que el govern local no recorrerà la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM), que va anul·lar la modificació del pla d'urbanisme municipal que donava via lliure a la ampliació de l'estadi Santiago Bernabéu.

Durant el ple municipal, la delegada d'Urbanisme ha indicat que l'ajuntament respecta la sentència, encara que no està d'acord amb ella, i buscarà una "solució" per aquest assumpte. Però en qualsevol cas, no un recurs.

La sentència del TSJM va anul·lar l'autorització que el Govern de la Comunitat de Madrid va donar al novembre de 2012 a la modificació puntual del Pla General d'Urbanisme que va aprovar el ple municipal per permetre la remodelació de l'estadi Santiago Bernabéu. Aquesta modificació incloïa l'ampliació, increment d'alçada i cobertura total de l'estadi del Reial Madrid, la creació de noves zones verdes i la implantació d'usos terciaris al front del passeig de la Castellana.Aquesta transformació urbanística, aprovada per l'Ajuntament de Madrid, permetria, a més, que la capital obtingués, a canvi, nous terrenys per a xarxes públiques al barri d'Opañel.

stats