FUTBOL SALA
Esports 21/11/2014

El Marfil Santa Coloma segueix sense sort i cau amb el Palma Futsal (6-7)

L'equip colomenc ha topat amb els pals i s'ha fet dos gols en pròpia porta

BarcelonaEl Marfil Santa Coloma ha perdut amb Palma Futsal (6-7) i ja suma vuit partits sense guanyar. L'equip de Xavi Passarrius no aixeca el cap, al fons de la classificació, després de veure com el Palma Futsal era més efectiu.

Rafa López ha fet el primer gol local després d'una jugada de Dani Salgado als 11 segons de joc, però Rubén s'ha fet en pròpia porta el gol de l'empat (1-1') pocs segons després. El partit, molt boig, l'ha decidit l'equip visitant per tenir més efectivitat. Si Dani Slagado ha xutat dos cops al pal, Paradinsky si ha fet gol de falta als 4 minuts (1-2). L'equip colomenc s'ha fet un fart d'atacar, però Eric Martel no tenia el dia i en canvi, els visitants tenien molta sort, ja que Rubén es va fer un altre gol en pròpia porta abans del descans (1-3).

A la segona part, Rubén ha fet el 2-3, però Taffy i Paradinsky han fet pujar el 2-5 al marcador abans del minut 5 de la segona part. El Marfil ha apostat per jugar amb porter-jugador, topant de nou amb els pals. Sense porter, Sergio ha fet el 2-6, però el Marfil no s'ha rendit i Adolfo ha marcat just després el 3-6. Sergio però, ha fet el 3-7 amb Rubén fent de porter-jugador (34'). Adolfo ha fet el 4-7 als 35'. Dani Salgado, tot orgull, ha fet el 5-7 a 30 segons pel final del partit i el 6-7 definitiu en el darrer segon, sense temps per buscar el miracle.