FUTBOL SALA
Esports 03/06/2019

La Lliga i la Champions passen pel Palau

El Barça Lassa i el Palma Futsal es juguen un bitllet per a la final i per a la pròxima Champions

Oriol Santos
2 min
Dyego fa una passad davant l'oposició de Paradynski en una acció del segon partit de la sèrie entre el Barça Lassa i el Palma Futsal

BarcelonaUn partit de vida o mort. El Barça Lassa disputa aquest dilluns (21 h / Esport3) el tercer i definitiu partit de la sèrie de semifinals del 'play-off' pel títol de lliga, que l'enfronta a un ambiciós Palma Futsal. El Pozo Múrcia ja espera rival per a la final de la millor lliga del món i, també, company de viatge en la pròxima edició de la UEFA Futsal Champions League.

L'equip d'Andreu Plaza, ferit per l'última derrota en terres balears (3-1), intentarà utilitzar el factor Palau per aconseguir una desitjada classificació que li deixaria més a prop el seu anhelat quart títol de la competició estatal. L'últim precedent entre els dos conjunts al feu blaugrana és el del primer partit d'aquesta sèrie, en el qual el Barça Lassa va obtenir una victòria d'or en la tanda de penals que va suposar el primer punt de l'eliminatòria.

El conjunt blaugrana arriba amb tota la plantilla disponible i no serà fins hores abans del partit que el tècnic català donarà la llista definitiva de convocats. En declaracions a Barça TV, Plaza ha reafirmat: "La nostra afició mai falla en els moments decisius i necessitem el seu suport per arribar a la final". Per la seva banda, el capità acabat de renovar fins al 2024, Sergio Lozano, ha remarcat que "són partits molt igualats, que es decideixen per petits detalls, i en els quals cal estar concentrats al màxim durant els 40 minuts per evitar errades".

Des de l'òptica balear, el Palma Futsal, dirigit per Antonio Vadillo, és davant d'una cita amb la història. Un equip fet a la mida per a aquest tipus de reptes que arriba al partit clau després d'una lloada trajectòria en els 'play-off' pel títol. Dues victòries contra el Movistar Inter, vigent campió de la competició, i dos partits molt disputats contra el tot poderós Barça Lassa l'avalen com a ferm candidat a ser finalista i l'encoratgen a assaltar el Palau Blaugrana. Amb l'únic dubte de Lolo, el conjunt mallorquí arriba a Barcelona amb una gran dosi d'esperança i optimisme per assolir una final somniada.

El tècnic andalús, exjugador del club, ha apostat per un element diferencial per motivar els seus jugadors en aquesta sèrie tan transcendental: la família. Parelles, fills i pares van visitar el vestidor local en els instants previs de l'últim partit al pavelló de Son Moix i van acomiadar divendres els components de l'equip a l'aeroport de Son Sant Joan.

Igualtat, ritme i petits detalls seran els ingredients del partit més important de la temporada tant per al bàndol culer com per al balear.

stats