Futbol Femení
Esports 23/03/2014

El Llevant Les Planes s'aferra a la salvació amb un agònic triomf davant el Sant Gabriel (1-2)

Les visitants s'han avançat amb un gol de cap de Marta Cubí i, després de l'empat de Pinel, han tornat a posar-se per davant amb una diana de Carriba

BarcelonaEl Llevant Les Planes esgota les seves opcions de permanència a la Primera Divisió femenina i aquest diumenge ha sumat tres punts vitals contra el Sant Gabriel, a qui ha derrotat per 1-2 en uns últims minuts apassionants. Marta Cubí, amb un cop de cap després d'una falta lateral, ha obert el marcador al minut 65 de partit. Les locals han aconseguit empatar, per mediació de Pinel, a deu minuts del final, però Laura Carriba, cinc minuts després, ha tornat a donar avantatge a l'equip de Sant Joan Despí. Amb orgull i intensitat, el Llevant Les Planes ha pogut resistir i concretar el seu triomf.

La victòria no permetrà que el conjunt català deixi d'estar en zona de descens però, en funció dels resultats que falten de la jornada 25, podria quedar-se a un sol punt de la salvació. Queden cinc jornades per acabar el campionat i les catalanes encara s'han d'enfrontar amb el Sevilla i el Granada (en l'última jornada), dos rivals directes.