Històrica primera victòria del Llagostera a Segona B

Els gironins han guanyat 2-0 al Terol amb gols de Rangel i Virgili

Redacció
A Llagostera es recordarà l'històric duel amb el Terol

BarcelonaDesprés de moltes setmanes mereixent més premi en moltes ocasions, el Llagostera ha fet història amb la seva primera victòria a Segona B. L'ha sumat a casa per 2-0 davant el Terol. També ha sumat el triomf el Sant Andreu, amb deu homes i contra el Reus en el duel català de la jornada (2-1). El Badalona ha caigut sorprenentment contra el València a Mestalla (1-0), L'Hospitalet ha guanyat a Manacor (1-2) i el Lleida ha empatat amb l'Huracán (1-1).

Llagostera 2 - Terol 0

Un matiner gol de Diego Rangel als quatre minuts de joc ha posat per davant l'equip gironí al marcador i ha servit per veure un Llagostera combinatiu i clar dominador sobre el terreny de joc, deixant sense possibilitats de maniobra els visitants. El davanter Virgili, a sis minuts pel descans, ha fet el 2-0. A la represa, gairebé zero opcions pels visitants i fins i tot Virgili ha pogut ampliar la diferència, però el seu xut de penal al minut 89 ha sortit fora. No obstant això, històrica jornada al Municipal de Llagostera.

Sant Andreu 2 - Reus 1

Després d'un mal inici de Lliga, la paciència està donant els seus fruits a Sant Andreu. L'equip quadribarrat es troba en una petita ratxa de resultats que l'ha situat a la part còmoda de la taula, a tres punts de la promoció d'ascens. Al derbi català de la jornada, els de Piti Belmonte han hagut de suar de valent per superar l'expulsió de Moyano al segon temps. El penal -i vermella directa- del jugador ha propiciat el lluïment de Morales sota pals davant la pena màxima executada per Robert. Amb aquesta dosi de motivació, els locals han fet dos gols ràpidament, obra de Marcos (minuts 61 i 63). Chumbi ha retallat diferències quatre minuts més tard però res ha mogut el marcador final.

València Mestalla 1 - Badalona 0

Segona derrota consecutiva d'un Badalona que s'ha quedat clavat a la zona mitja de Segona B i que només ha sumat un punt dels darrers nou. Al camp del filial valencianista, els de Manolo Márquez han viscut totes les desgràcies juntes i seguides. Al minut 70, el local Francis ha fet la diana del triomf del València Mestalla. Acte seguit, Xavi Muñoz ha vist la segona groga, deixant als escapulats amb deu efectius. Impossible s'ha posat tota opció d'empatar quan a cinc minuts del final una nova targeta groga ha suposat també l'expulsió de Robles, deixant l'equip català amb nou sobre la gespa.

Manacor 1 - L'Hospitalet 2

Els riberencs viuen en estat de gràcia les darreres setmanes i han ampliat la seva bona ratxa amb una victòria a terres balears que deixa L'Hospi amb 16 punts a la taula, empatat amb el quart. Un gol de David Corominas al quart d'hora de joc ha posat per davant l'equip de Jordi Vinyals. Al segon temps i també al quart d'hora, el local Julio Huertas ha fet el segon de L'Hospitalet en pròpia porteria en una acció desafortunada. El gol local de Nico als 84 de joc ha donat emoció als instants finals del partit.

Lleida 1 - Huracán 1

La mala ratxa del Lleida segueix present a l'equip blau. Malgrat aturar la dinàmica de tres derrotes consecutives, avui l'equip d'Emili Vicente no ha pogut superar l'Huracán malgrat dominar-lo per 1-0 i contra 10 jugadors. Un xut d'Imaz, ajustat a la base del pal, ha posat per davant els de la Terra Ferma al segon temps, minuts abans de l'expulsió per mans i doble groga del davanter català Postigo. Tot i la inferioritat, l'Huracán ha empatat a vint minuts del final amb una diana d'Amarilla.