Esports 02/04/2016

El Llagostera perd per un penal a favor del Ponferradina (1-0)

El Llagostera porta tretze partits com a visitant sense puntuar

BarcelonaEl Llagostera ha perdut per la mínima en la visita al Ponferradina (1-0) i suma 13 partits sense guanyar lluny de casa. El partit s'ha decidit per un penal que els locals no han perdonat. El conjunt gironí ha perdut l'ocasió de retallar punts davant d'un rival directe.

En la primera part cap dels dos equips ha creat perill de cara a porteria. Per això a la mitja part Fabri González, tècnic del Ponferradina, ha donat entrada a Willian Jebor i a Dmitro Khomtxenovski com a revulsiu i per ben poc l'ucraïnès no ha marcat al minut 49. L'equip lleonès s'ha fet l'amo del partit. Al minut 69 l'àrbitre ha xiulat penal per una falta de Jordi Masó a Gonzalo Melero. El local Acorán Barrera s'ha encerregat de transformar-lo en la única diana del partit.