Futbol Català
Esports 29/08/2011

El Llagostera ja viu el somni de la Copa del Rei

L'equip gironí rebrà dimecres (20.30 hores) l'Olímpic de Xàtiva a partit únic. El tècnic, Oriol Alsina, no es mostra preocupat per les dues primeres derrotes a la lliga

àngel Garreta
2 min
El pòster del Llagostera per la Copa

LlagosteraLlagostera ja respira ambient de Copa del Rei. L'equip s'estrenarà aquest dimecres i a casa (20.30 hores) en la competició de copa de l'estat. Ho farà per primera vegada en la seva història. L'Olímpic de Xàtiva, el mateix rival que, curiosament, visitarà el Municipal de Llagostera el proper dissabte en campionat de lliga, serà el rival en una eliminatòria a partit únic. En cas de superar-la, els homes entrenats per Oriol Alsina podrien veure's les cares amb l'històric Tenerife o el Cerceda, equip de Galícia amb qui es va disputar la promoció per pujar a Segona B a finals de la temporada passada i població on es va assolir l'ascens.

El club ha preparat un pòster específic pel partit especial del proper dimecres, fent una crida a l'afició sota el lema "Tothom al camp a fer història". La directiva espera una bona resposta de socis i aficionats locals i de la comarca. El preu per veure aquest partit d'eliminatòria única és de 10 € l'entrada general i de 5 € per als socis de la UE Llagostera.

Sense preocupacions després de dues jornades de lliga

Les dues derrotes encaixades al campionat de lliga en els dos primers partits de la història del Llagostera a Segona B, no preocupen gaire el cos tècnic. Oriol Alsina ha afirmat que se sent "tranquil i confia en l'equip". L'entrenador del Llagostera diu que seria "preocupant seria si en tots dos partits el rival hagués passat per sobre nostre i no haguéssim jugat bé, però no ha passat ni una cosa ni l'altra. Hem viscut dos partits amb moments de bon futbol i on hem tingut les nostres oportunitats. Alguns dels gols encaixats són petites errades puntuals que l'equip sabrà corregir". El tècnic considera que l'equip "està acostumant-se de mica en mica a la categoria i desenvolupant mecanismes i automatismes que a aquestes alçades d'agost és normal no veure'ls en un potencial del cent per cent".

stats