LIGUE 1 FRANCESA
Esports 24/04/2011

El Lilla punxa de nou i deixa el liderat ofert en safata a l'Olympique de Marsella

França pot viure els propers dies un canvi de líder, doncs el Lilla no passa per un bon moment de joc. El Marsella en canvi, amenaça en guanyar de nou la Ligue 1.

Toni Padilla
1 min
Els jugadors del Lorient celebrant el gol de Gamerio contra el Lilla

BarcelonaEl Lilla ha sumat la tercera jornada consecutiva sense sumar la victòria després d'empatar 1-1 a Bretanya davant del Lorient. Amb aquest resultat, el fins ara líder de la Ligue 1 francesa pot veure com el proper dimecres el vigent campió, l'Olympique de Marsella, el supera en la classificació.

Després de caure al camp del Mònaco i empatar a casa amb el Girondins, el Lilla semblava haver recuperat el bon rumb en guanyar a Niça en un partit de copa entre setmana. Un gol de Debuchy en el primer temps ha permès als homes de Rudi Garcia avançar-se en el marcador, però Gameiro ha empatat pels bretons en el segon temps.

Ara, el Marsella de Didier Deschamps queda a dos punts dels líders, però amb un partit menys. El vigent campió va guanyar dissabte la Copa de la Lliga davant del Montpeller, i recuperarà el partit ajornat d'aquesta jornada de lliga dimecres davant del Niça. A manca de cinc jornades, els marsellessos viuen un moment dolç de joc.

L'Olympique de Lió encara ocupa la tercera divisió tot i que també té un partit menys, davant del

stats