FUTBOL
Esports 05/01/2014

El Madrid va oferir 81 milions d’euros per prendre Lewandowski al Bayern

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, va intentar aquest desembre a la desesperada prendre-li al Bayern el fitxatge de Robert Lewandowski. El club blanc va oferir 81 milions d’euros al polonès, segons Der Spiegel

Isaac Lluch
1 min
Lewandowski celebra amb els seus companys el gol que ha marcat a Marsella

MunicNo han passat ni 24hores de l’anunci oficial del fitxatge del golejador del Borussia Dortmund, Robert Lewandowski, pel Bayern de Pep Guardiola i ja se sap de l’últim intent del Reial Madrid per trencar el mercat.

Segons Der Spiegel, el mitjà que va avança rgairebé fa un any, que Lewandowski tenia un acord amb el Bayern, l’entitat blanca va oferir a principis del passat desembre 81milions d’euros al davanter i als seus representants.

Florentino Pérez va demanar a l’advocat britànic Colin Pomford, especialista en alliberar clients de precontractes firmats, que s’ocupés del fitxatge de Lewandowski i va traslladar una “immoral oferta”, segons Maik Barthel, un dels representants del jugador.

El Madrid va oferira Lewandowski sis anys de contracte a raó de 9,5 milions d’euros cadascun d’ells, més 10 milions de prima de fitxatge, més 14milions directament per als seus representants. La intenció era que el polonès firmés al desembre un precontracte amb el Madrid per neutralitzar el pacte anterior amb el Bayern, segons Der Spiegel.

“Això és una declaració de guerra”, va reaccionar en petit comitè el president Uli Hoeness en assebentar-se de la notícia. Lewandowski cobraràal Bayern al voltant de 60 milions d’euros per cinc temporades,segons Der Spiegel.

stats