FUTBOL
Esports 16/05/2015

El Sabadell visita el Leganés amb la necessitat de sumar

El conjunt arlequinat és en zona de descens i requereix puntuar davant dels madrilenys (16h/Esport3) per no complicar-se en excés la permanència

Ferran Mitjà
1 min
Els jugadors del Sabadell, durant l'entrenament / CE SABADELL

BarcelonaEl CE Sabadell afronta un partit clau (16h./Esport3) contra el Leganés a l'estadi madrileny de Butarque. Després de perdre 0-1 davant del l'Alcorcón a la Nova Creu Alta, el conjunt arlequinat s'ha quedat gairebé sense marge d'error per aconseguir l'objectiu de la permanència i necessita tres punts per agafar oxigen i creure en la salvació. El Leganés, en canvi, arriba amb una situació completament diferent. És a la part mitja-alta de la classificació i sense pressió pot lluitar per entrar a la zona de play-off d'ascens a la primera divisió, que ara mateix té a sis punts.

Els de Mandiá sumen ara mateix 36 punts i són a tres de la salvació que actualment marca l'Osasuna. A falta de cinc jornades per acabar, doncs, el Sabadell necessita sumar per fugir de la zona calenta. L'equip madrileny és desè i lluny del perill enfoca el punt de mira cap a les posicions capdavanteres i sense pressió. el Leganés suma 50 punts i és a sis del Saragossa, que ara per ara és l'equip que marca l'última plaça de promoció d'ascens.

stats