FÓRMULA 1
Esports 21/09/2019

Leclerc supera Vettel i suma la cinquena 'pole' de l'any

A Singapur, Hamilton arrencarà segon, seguit de Vettel i Verstappen

Nuria García
1 min
Charles Leclerc, a Singapur

BarcelonaCharles Leclerc està sent la gran sensació d'aquesta temporada a la Fórmula 1. En el seu primer any a l'escuderia Ferrari, el monegasc està demostrant el seu talent per evidenciar que pot plantar cara a qualsevol pilot. Fins i tot al seu company, Sebastian Vettel. L'alemany, que ha tingut el millor temps en propietat durant uns minuts, s'ha vist superat a les acaballes de la sessió pel seu company, i per Lewis Hamilton, que amb el Mercedes ha acabat segon i, per tant, acompanyarà Leclerc a la primera fila de la graella aquest diumenge (14.10 hores, Movistar F1).

Com acostuma a passar a Singapur, la classificació, ja sota els focus, ha sigut espectacular, amb diversos pilots fregant el mur o passant-hi a escassos centímetres. De fet, Hamilton l'ha fregat durant la Q2, tot i que sense conseqüències, ja que llavors ha aconseguit escalar fins al primer lloc de la taula de temps.

La segona fila de la graella l'ocuparan Vettel i Max Verstappen (Red Bull), mentre que a la tercera hi trobarem Bottas (Mercedes) i Albon, amb el segon dels Red Bull.

La graella de sortida del GP de Singapur queda de la següent manera:

  1. Leclerc
  2. Hamilton
  3. Vettel
  4. Verstappen
  5. Bottas
  6. Albon
  7. Sainz
  8. Ricciardo
  9. Hülkenberg
  10. Norris
  11. Pérez
  12. Giovinazzi
  13. Gasly
  14. Räikkönen
  15. Magnussen
  16. Kviat
  17. Stroll
  18. Grosjean
  19. Russell
  20. Kubica
stats